Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost găsită Ioana Beldie, tânăra mămică dispărută la Mangalia. Iubitul fetei a găsit-o rătăcind fără direcţie, în Saturn

Ioana Beldie, tânăra mămică dispărută în toiul nopţii la Mangalia a fost găsită chiar de Andrei, iubitul fetei. Ioana rătăcea fără direcţie în zona Tosca, din Saturn.

de Redactia Observator

la 05.06.2018 , 15:09

Ioana Beldie, tânăra mămică dispărută în toiul nopţii la Mangalia a fost găsită chiar de Andrei, iubitul fetei, în urmă cu puţin timp.

Ioana rătăcea fără direcţie în zona Tosca, din Saturn. Nu se cunosc informaţii în legătură cu ce a făcut Ioana în timul dispariţiei sale.

O căutare de amploare a fost declanşată pentru Ioana Beldie, după dispariţia subită şi bizară a acesteia. Prieteni, rude şi chiar primarul Mangaliei au lansat un apel pentru căutarea ei.

Articolul continuă după reclamă

Ioana Beldie, o tânără şi frumoasă mămică era dată dispărută de cel puţin 24 de ore, iar ultima oară fusese văzută pe dig.

Pe acelaşi subiect

Tânăra s-a ridicat din pat, de lângă soţul ei, în toiul nopţii şi fără să spună o vorbă, a ieşit pe uşa casei, în noapte.

Singura persoană care a văzut-o pe Ioana Beldie a fost un pescar care se afla pe dig, la pescuit. Bărbatul a observat-o pe tânără cum stă pe dig şi ar fi vorbit aproape o oră. După care, tânăra s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut între stabilopozi.

Până să-i poată sări pescarul în ajutor, Ioana s-a ridicat singură şi s-a urcat înapoi pe dig, după care a plecat spre oraş. Este singura dată când cineva a mai văzut-o pe tânăra mămică.

Ioana Beldie a adus pe lume un copil acum trei luni şi se pare că suferea de o depresie postnatală. Soţul său spune că nu a observat nimic ciudat la ea şi a pus comportamentul Ioanei pe seama faptului că abia născuse şi îşi dorea să petreacă tot timpul cu bebeluşul.

Andrei, soţul Ioanei, a declarat pentru Observator că soţia sa era foarte concentrată pe copil. Nu ieşea deloc din casă, însă nu s-a gândit nimeni că ar putea fi o problemă. De asemenea, Andrei confirmă informaţiile oferite de prietenii fetei, care spun că Ioana ar fi suferit o cădere nervoasă acum câteva zile.

"A avut o cădere nervoasă, tot de la depresie. Eu am tot încercat sa vorbesc cu ea. Plănuiam să închiriem un apartament, unde să stăm liniştiţi. Cu 3-4 zile inainte de căderea nervoasă i-am tot scris, vorbeam foarte des pe WhatsApp, dar la un moment dat au trecut vreo 3-4 zile în care nu mi-a raspuns. Atunci am aflat ce se întâmplase şi am venit la Mangalia", spune Andrei, în exclusivitate pentru Observator.tv

Andrei spune că Ioana nu dorea să iasă din casă sub nicio formă.

"Ea nu vroia sa iasa deloc din casă. Am tot zis hai sa iesim cu asta mic, hai sa ne plimbam, etc. Am luat-o cu usurel, nu vroia in ruptul capului sa iasa. Vorbeai cu ea nu zicea nici da nici nu. Nu se enerva, nu se bucura. Aşa este, am fost cu ea si la psiholog si psihiatru şi i-a dat tratament pentru depresia asta postnatală. Telefonul nici nu-l mai folosea, nu vorbea cu nimeni. M-am uitat in telefon, nu are niciun apel de mult timp, ultimul apel e de miercuri, de când a vorbit cu mine", a spus Andrei pentru Observator.tv

Totuşi, prietenii fetei spun că situaţia e mult mai gravă şi se ascund informaţii importante. Potrivit acestora, Ioana se pare că ar fi avut mai multe episoade similare şi a încercat să se sinucidă în repetate rânduri. Ultima oară, chiar săptămâna trecută. De asemenea, potrivit prietenilor fetei, Ioana ar mai fi dispărut o dată, fiind găsită în spital.

Primarul a făcut apel la toţi locuitorii pentru să o caute pe Ioana

Primarul municipiului Mangalia a lansat un apel urgent către locuitori, pentru a participa la acţiunile de căutare a Ioanei Beldie.

"În atenția locuitorilor municipiului Mangalia, facem un apel către toți cei care dețin informații în legătură cu acest caz, să ne ajute, pentru a o găsi pe tânăra din imagine! Vă mulțumim!", a scris pe Facebook primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » A fost găsită Ioana Beldie, tânăra mămică dispărută la Mangalia. Iubitul fetei a găsit-o rătăcind fără direcţie, în Saturn