Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Câţi bani a făcut într-o zi o tânără din Brăila, care "închiria" un apartament fictiv din Cluj-Napoca. A folosit poze de pe net în anunţ

O tânără de 24 de ani a reuşit să păcălească mai mulţi studenţi că le va închiria un apartament. În realitate, aceasta nu avea niciun drept asupra imobilului. Iată ce plan a avut aceasta, dar şi câţi bani a obţinut femeia de pe urma studenţilor.

de Alex Prunean

la 05.10.2024 , 11:29

Tânăra de 24 de ani a reuşit să facă într-o singură zi 3.000 de euro. Aceasta nici măcar nu locuieşte în Cluj, ci în Brăila, dar a postat un anunţ prin care a scos la închiriere un apartament în cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca.

Studenţi înşelaţi de o proprietară falsă

A folosit poze false şi a profitat de faptul că nu toţi studenţii au apucat să-şi găsească o chirie în timpul verii. A reuşit să închirieze apartamentul care nici măcar nu îi aparţie în mod fals către trei persoane, cărora le-a luat nu doar banii pentru prima chirie, ci şi banii de garanţie.

Vezi și

În ziua în care studenţii au venit la Cluj-Napoca pentru a începe facutatea, şi-au dat seama că au fost ţepuiţi şi nu au unde locui. Au sunat la Poliţie, iar cu ajutorul colegilor lor din Brăila, oamenii legii au reuşit să o găsească pe tânără, au adus-o la Cluj-Napoca, au audiat-o şi au reţinut-o pentru 24 de ore.

Aceasta este cercetată pentru înşelăciune, dar a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Câţi bani a făcut într-o zi o tânără din Brăila, care "închiria" un apartament fictiv din Cluj-Napoca. A folosit poze de pe net în anunţ