Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 24 de ani, reținut după ce a lovit cu duba un bărbat pe trotinetă în Sectorul 1, apoi a plecat

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut după ce a provocat un accident rutier, apoi a plecat. El este cercetat pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 13:06

Trotineta Tânăr de 24 de ani, reținut după ce a lovit cu duba un bărbat pe trotinetă în Sectorul 1, apoi a plecat - Shutterstock

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reținut, vineri, un tânăr în vârstă de 24 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

De fapt, vineri, în jurul orei 06.40, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe o arteră de circulație din sectorul 1, a avut loc un accident rutier.

Tânărul a lovit un bărbat pe trotinetă electrică

Articolul continuă după reclamă

În urma investigațiilor, s-a stabilit că tânărul în vârstă de 24 de ani a condus o autoutilitară, iar pe bd. Ion Mihalache a accidentat un bărbat care se deplasa cu trotineta electrică.

După producerea accidentului, șoferul autoutilitarei s-a oprit inițial la fața locului, iar după ce victima a fost preluată de echipajul SMURD, acesta și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului.

„În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea unei persoane de sex bărbătesc, în vârstă de 39 de ani, care a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Având în vedere activitățile desfășurate de către polițiștii Brigăzii Rutiere, Serviciul Accidente Rutiere, Biroul Accidente cu Autori Necunoscuți, conducătorul autovehiculului a fost identificat și depistat. În baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul autovehiculului, urmând ca acesta să fie prezentat în fața magistraților, în vederea dispunerii unei măsuri preventive privative de libertate”, transmite sâmbătă Brigada Rutieră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani, reținut după ce a lovit cu duba un bărbat pe trotinetă în Sectorul 1, apoi a plecat