Antena Meniu Search
x

Video Isprava unui consilier local din Mureș care s-a ales cu dosar penal. Bărbatul s-a filmat plimbând un urs mort în furca unui utilaj agricol, pe stradă

 A vrut să vadă ce reacţii stârneşte şi a reuşit să se aleagă cu dosar penal. Este isprava unui bărbat din Mureş, care a găsit un urs mort pe şosea şi l-a plimbat în furca unui utilaj agricol minute bune. A şi postat apoi un clip pe reţelele de socializare cu traseul său. Consătenii îi iau apărarea, însă poliţiştii l-au sancţionat.

de Sorin Tanţoş

la 07.10.2022, 07:59

Vezi și

În comuna Saschiz, judeţul Mureş, urşii se plimbă pe ulițe ca pe cărările din pădurile de munte. Au dat de gustul cărnii şi nu s-au mai potolit. Ies tot mai des la vânătoare în gospodăriile oamenilor, unde fac prăpăd, iar localnicii au ajuns la limita răbdării.

 Bărbatul a postat pe reţelele de socializare un filmuleț în care plimba ursul mort cu un utilaj agricol

Supărat că autorităţile pun mai mult preţ pe sălbăticiuni decât pe oameni, un consilier local a vrut să facă un experiment atunci când a găsit un urs mort pe şosea, lovit de un autoturism: a postat pe reţelele de socializare un filmuleț în care apare plimbând ursul mort în furca unui utilaj agricol, pentru a vedea ce reacţii stârneşte.

Ion Plăşan, consilier local Saschiz: Mi-a omorât porcii. Mi-a omorât vacile. Ursul a fost lovit de-o mașină. Este apel la 112, se poate verifica. Au fost toate autorităţile din ţara asta. L-am găsit lângă şosea. M-a zis cineva. Sunt martori. Şi atunci eu l-am luat.

Aurica Sabău, purtător de cuvânt: În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani a condus pe raza localităţii Mihai Viteazu, din judeţul Mureş, un utilaj agricol. Transportând totodată cu furcile utilajului un urs decedat. 

Isprava i-a adus însă un dosar penal consilierului local din Saschiz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Isprava unui consilier local din Mureș care s-a ales cu dosar penal. Bărbatul s-a filmat plimbând un urs mort în furca unui utilaj agricol, pe stradă