Antena Meniu Search
x

Video Jaf în 12 secunde, filmat de camera de supraveghere. Momentul în care doi bărbaţi din Bârlad sparg cu ciocanul geamul unei maşini

12 secunde! Atât le-a trebuit unor hoţi să ia tot ce au găsit într-o maşină parcată în faţa unui club exclusivist din Bârlad. Jaful a fost filmat de camerele de supraveghere. Indivizii au reuşit să spargă cu un ciocan geamul lateral al maşinii şi să fure din autoturism un telefon care valorează peste 1500 de euro şi mai multe bijuterii de aur, lăsate pe bordul bolidului.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 18.03.2022, 14:45

Vezi și

 Anchetatorii sunt pe urmele suspecţilor. Vorbim despre doi bărbaţi care, cel mai probabil, au acţionat la pont. Ei au venit direct pregătiţi pentru a sparge respectiva maşină. Aveau asupra lor un ciocan cu care de altfel au spart unul din geamurile maşinii. De acolo au luat un telefon mobil în valoare de aproximativ 8.000 de lei, dar şi bijuterii.

Bărbaţii aveau capul acoperit cu gluga de la haine şi de asemenea şi feţele acoperite cu măşti. Cei doi hoţi au dus bunurile furate la o csă de amanet din oraş unde au fost surprinşi de camerele de supraveghere, iar poliţia este acum pe urmele lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Jaf în 12 secunde, filmat de camera de supraveghere. Momentul în care doi bărbaţi din Bârlad sparg cu ciocanul geamul unei maşini