Antena Meniu Search
x

Jandarm ucis și 2 oameni răniți, după ce un bărbat a intrat cu cuțitul peste ei în casă, în Râșnov. Una dintre victime îi datora peste 5.000 de euro

Crimă pentru bani. Un bărbat de 39 de ani a atacat cu cuţitul alţi trei bărbaţi, pe fondul unei datorii de câteva mii de euro pe care una dintre victime o avea la acesta. În urma atacului, un bărbat de 38 de ani a murit, iar ceilalți doi au fost răniți. După ce a comis crima, agresorul a fost găsit în apartamentul lui, cu venele la ambele mâini tăiate. El a fost dus la spital, inconștient. 

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 12:42

Una dintre victime îi datora peste 5.000 de euro
Un jandarm de 38 de ani a fost ucis și alți 2 oameni răniți, după ce un bărbat a intrat cu cuțitul peste ei în casă - Facebook

Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Râşnov. Primele date arată că un bărbat de 39 de ani, cetăţean român care lucra în Germania, a mers acasă la un altul, pentru a recupera o datorie de peste 5.000 de euro. Acolo, bărbatul l-a găsit pe cel pe care îl căuta, împreună cu doi prieteni. Între cei patru a izbucnit un scandal, cel care avea de recuperat banii atacându-i cu un cuţit pe ceilalţi trei.

"Fapta s-ar fi petrecut în interiorul locuinței, în care bărbatul bănuit a pătruns pe ușa aflată deschisă, aici găsindu-i împreună pe cei 3 bărbați, cu vârstele de 22, 24, respectiv 38 de ani", potrivit unui comunicat IPJ Brașov.

A ucis pentru o datorie

Pentru unul dintre ei, loviturile au fost mortale. Bărbatul, un jandarm în vârstă de 38 de ani, s-a stins din cauza rănilor grave. Altul, cel care ar fi datorat banii, a fost rănit mai grav şi dus la spital, în timp ce al treilea a fost lovit, dar starea sa nu este gravă. 

Pe acelaşi subiect

Agresor a fost găsit în apartamentul său, cu venele de la ambele mâini tăiate şi inconştient. El a fost dus la un spital din Sibiu, unde va fi supus unor intervenţii chirurgicale. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor şi tentativă de omor, iar dacă a treia victimă va depune plângere prealabilă, agresorul va fi cercetat şi pentru lovire sau alte violenţe. 

"După săvârșirea agresiunii, autorul s-ar fi îndreptat către locuința sa, în apropierea acesteia fiind și identificat, în stare de inconștiență, cu tăieturi în zona brațelor, leziuni pe care și le-ar fi provocat după conflictul din locuință", se arată în comunicat.

Procurorii anchetează şi împrejurările în care presupusul agresor a ajuns cu venele tăiate, primele concluzii fiind acelea că „în principiu, e vorba de o autoagresiune”. Din cauza stării grave în care se află, bărbatul de 39 de ani nu a putut fi audiat. La ora transmiterii acestei ştiri cercetările la faţa locului continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Jandarm ucis și 2 oameni răniți, după ce un bărbat a intrat cu cuțitul peste ei în casă, în Râșnov. Una dintre victime îi datora peste 5.000 de euro