Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La un pas de moarte pentru că nu a acordat prioritate. Accident de groază pe E 85, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat de 66 de ani a fost rănit grav, rămânând încarcerat, miercuri, pe DN 2 - E 85, după ce autoturismul pe care îl conducea nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 15:50

"La data de 14.08.2024, la ora 12,34, am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în localitatea Garoafa, km 199+950, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în urma căruia unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, rezultând a rănirea gravă a acestuia. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto vinovat, un bărbat în vârstă de 66 ani şi rănirea uşoară o celuilalt conducător auto, o femeie în vârstă de 29 ani", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, bărbatul încarcerat a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, iar femeia a suferit leziuni minore.

Ambii conducători auto au fost preluaţi şi transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani.

Articolul continuă după reclamă

Din primele cercetări, cauza de producere a accidentului este neasigurarea la schimbarea sensului de mers. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » La un pas de moarte pentru că nu a acordat prioritate. Accident de groază pe E 85, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital