Antena Meniu Search
x

Loredana a murit strivită de propria maşină, lângă Lugoj. Avea doar 26 de ani

Loredana a murit strivită de propria maşină, lângă Lugoj. Avea doar 26 de ani şi a pierdut controlul volanului, circulând cu viteză.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.01.2020, 08:13

Loredana a murit strivită de propria maşină, lângă Lugoj. Avea doar 26 de ani şi a pierdut controlul volanului, circulând cu viteză.

O tanara de 26 de ani din Lugoj a murit în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui cumplit accident de circulaţie, în zona Dealul Viilor, în apropiere de Lugoj.

Loredana Musta circula din direcţia Lugoj spre Făget, intenţionând să ajungă la Sudriaş, scrie Lugoj Info. Tânăra de 26 de ani, farmacistă în Lugoj, a pierdut controlul volanului pe DN 68A, iar autoturismul Ford Fiesta pe care-l conducea a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat.

Din păcate, tânăra nu purta centură de siguranţă, a fost aruncată pe geamul spart al portierei din dreapta, exact în direcţia în care se rostogolea autoturismul. Maşina a căzut pur şi simplu peste ea şi a strivit-o. 

Salvatorii au ajuns foarte repede la locul accidentului, alertaţi de alţi participanţi la trafic, au reuşit să ridice maşina, dar Loredana nu a mai putut fi salvată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Loredana a murit strivită de propria maşină, lângă Lugoj. Avea doar 26 de ani