Antena Meniu Search
x

Minoră din Olt, dispărută de două ori în trei zile de acasă. Marina are 16 ani

Marina Ionela Furtună, o fată de 16 ani din Studina, Olt, a dispărut de acasă de miercuri, iar polițiștii fac apel la populație să-i ajute la găsirea ei. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.09.2020, 15:29

Minoră de 16 ani, dispărută de două ori în trei zile de acasă
Minoră de 16 ani, dispărută de două ori în trei zile de acasă
  • Mama fetei le-a spus polițiștilor că fata a mai plecat de acasă și pe 7 septembrie, dar a fost găsită de poliţişti în Craiova.
  • Semnalmentele tinerei: înălţime 1,65 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr lung vopsit blond.

”Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Studina și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Dispariția fetei a fost anunțată de mama ei, care le-a spus polițiștilor că fata a mai plecat de acasă și pe 7 septembrie, dar a fost găsită de poliţişti în municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,65 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr lung vopsit blond. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Minoră din Olt, dispărută de două ori în trei zile de acasă. Marina are 16 ani