Antena Meniu Search
x

Iasi, Romania, 2013: Masina furata cu tot cu copil!

Un autoturism in care se afla un copil de cinci ani, lasat singur de tatal sau pentru scurt timp, a fost furat de pe o strada din Iasi. Hotul a abandonat masina in momentul in care copilul a inceput sa planga

Vineri dimineata a avut loc un furt mai neobisnuit in zona Garii Iasi. Un barbat aflat in masina cu copilul sau in varsta de doar cinci ani a coborat din autoturism pentru cateva cumparaturi, lasand baietelul pe bancheta din spate, cu cheile in contact.

Anca Vajaiac, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, a declarat ca barbatul a sunat apoi la 112, anuntand ca i-a fost furata masina, cu tot cu copil.

“ Au fost blocate toate caile de iesire din oras. La scurt timp masina a fost gasita abandonata in zona Canta din Iasi, iar copilul se afla langa masina. Cel mai probabil, hotul a abandonat masina dup ace s-a speriat in momentul in care copilul a inceput sa planga”, a mai spus Anca Vajaiac.

Vezi și

In baza declaratiei data de copil, s-a conturat un portret al suspectului, acesta fiind cautat de politisti. Barbatul va fi cercetat pentru furt si lipsire de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Iasi, Romania, 2013: Masina furata cu tot cu copil!