Antena Meniu Search
x

Mihai Tudose, după infarct. Noi informaţii despre starea fostului premier

Mihai Tudose se află în continuare internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti, unde a ajuns ieri, după ce a suferit un infarct.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 09:19

Mihai Tudose a suferit un "infarct miocardic masiv" - Hepta

Mihai Tudose se află în continuare internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti, unde a ajuns ieri, după ce a suferit un infarct.

Fostul premier este stabil, medicii urmând să decidă astăzi dacă îl externează. 

Ieri, Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic acut, fiindu-i montate două stenturi.

Fostul premier se afla într-un restaurant din Bucureşti, unde avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condiţiile în care partidul urma să-şi prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019. Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112, fostul premier fiind dus Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti. 

Pe acelaşi subiect

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că fostului premier i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul “C.C. Iliescu”.

“Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie C.C. Iliescu. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi.

Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital”, a afirmat, ieri, Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mihai Tudose, după infarct. Noi informaţii despre starea fostului premier