Antena Meniu Search
x

Mister în jurul morţii unui tânăr din Capitală. Bărbatul de 23 de ani a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 5

Tragedie, aseară, în sectorul 2 al Capitalei. Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în gol de la etajul 5 al blocului în care locuia. Nu se ştie încă dacă bărbatul a vrut să îşi pună capăt zilelor sau a fost un accident. 

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 09:46

Vezi și

Şoseaua Mihai Bravu din Capitală. Un apel la 112 anunţă o nenorocire. Bărbatul în vârstă de 23 de ani a căzut de la etajul 5 al blocului, pe o copertină. De aici, a fost preluat de către pompieri, în stare de inconştienţă. 

Impactul cu marchiza de beton este însă extrem de violent. Din nefericire, eforturile medicilor de a-l readuce la viaţă au fost în zadar.

Anaida Glujdea, reporter Observator: Deşi echipajele de salvare au ajuns în mai puţin de 5 minute, medicii de pe ambulanţă au declarat decesul tânărului după mai bine de 45 de minute de manevre de resuscitare. 

Prietenii îndureraţi ai tânărului au venit într-un suflet la locul incidentului. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă bărbatul a vrut să îşi încheie socotelile cu viaţa sau căzătura fatală a fost doar un accident tragic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mister în jurul morţii unui tânăr din Capitală. Bărbatul de 23 de ani a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 5