Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru un muncitor din Iași. A fost strivit de o mașină, după ce a scos capul dintr-un canal în care citea contorul

Un muncitor a avut parte de o moarte cumplită în Iași. Bărbatul a fost călcat de o mașină în timp ce făcea verificări într-un canal, lângă o grădiniță.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 17:35

canal pe stradă
Moarte cumplită pentru un muncitor din Iași. A fost strivit de o mașină, după ce a scos capul dintr-un canal în care citea contorul - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Din primele informații, tragedia s-a produs după ce un părinte a mers cu mașina la o grădiniță din oraș, pentru a-și lua copilul. Acesta a intrat cu autoturismul în parcare - practic pe trotuar - moment în care l-a strivit pe muncitorul ce tocmai scosese capul dintr-un canal. Victima ar fi citit contorul la apă în momentul nenorocirii. Cel mai probabil, șoferul nu a văzut că respectivul canal era deschis.

"Astăzi, 20 mai, în jurul orei 15.30, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fost acroșat de un autoturism, într-o parcare din muncipiul Iași. Bărbatul ar fi efectuat verificări într-un canal. Acesta a decedat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale", a transmis IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru un muncitor din Iași. A fost strivit de o mașină, după ce a scos capul dintr-un canal în care citea contorul