Antena Meniu Search
x

Video Moarte misterioasă a unui avocat din Buzău. Echipajul SMURD l-a găsit strivit între maşină şi poarta casei

Moarte învăluită în mister în Buzău. Un cunoscut avocat şi-a pierdut viaţa în timp ce ... încerca să intre cu maşina în curtea casei sale. Bărbatul avea 47 de ani şi a fost găsit fără suflare, între portiera maşinii şi unul dintre stâlpii gardului casei sale.

de Angela Bertea

la 29.04.2022, 13:40

Vezi și

Anchetatorii verifică dacă bărbatului i s-a făcut rău şi a coborât din autoturism sau dacă acesta a fost accidentat de maşina rămasă neasigurată. În urma cercetărilor şi a raportului medico-legal, anchetatorii vor putea stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul, petrecut chiar în faţa locuinţei sale.

Ambulanţierii sosiţi la faţa locului l-ar fi găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. Acesta a fost transportat la spital, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Bărbatul era un avocat apreciat în Buzău, era căsătorit şi avea un copil. Vestea morţii i-a şocat pe prietenii şi apropiaţii bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Moarte misterioasă a unui avocat din Buzău. Echipajul SMURD l-a găsit strivit între maşină şi poarta casei