Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un craiovean dă foc intenţionat unei maşini. Flăcările s-au extins la un alt autoturism: bărbatul a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat, după ce a dat foc unei maşini parcate pe o stradă din Craiova. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 10:36

Vezi și

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că, luni, în jurul orei 02.56, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada A.I. Cuza a izbucnit un incendiu la un autoturism, iar focul s-a extins şi la o altă maşină parcată în apropiere.

"Întrucât, în urma cercetărilor, au rezultat indicii privind o posibilă acţiune intenţionată, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova şi Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au desfăşurat activităţii investigativ-operative pentru stabilirea situaţiei de fapt. Astfel, ieri dimineaţă, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un craiovean dă foc intenţionat unei maşini. Flăcările s-au extins la un alt autoturism: bărbatul a fost arestat