Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr de 21 ani din Brașov este înjunghiat de un client, în fața magazinului

O scenă de violenţă extremă s-a petrecut aseară pe un bulevard din Braşov. Un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat în faţa unui magazin. O cameră de supraveghere a surprins incidentul la care au fost mai mulţi martori. Aceştia au alertat autorităţile şi au chemat salvarea pentru bărbatul rănit. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.10.2021, 13:46

Vezi și

Atacatorul a fost prins la scurt timp după momentul agresiunii. S-a constituit o echipă pe baza semnalmentelor furnizate de martori și pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. Acum, agresorul este anchetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:30, în fața unui magazin din centrul orașului, între vânzător și client. Conflict iscat a continuat în stradă, unde clientul, un bărbat de 24 de ani, l-a înjunghiat pe vânzătorul în vârstă de 21 de ani. Victima este în stare stabilă, însă a rămas internată la Spitalul Clinic Județean Brașov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr de 21 ani din Brașov este înjunghiat de un client, în fața magazinului