Antena Meniu Search
x

Moştenitorul fără chip. O avere de 200.000 de lei a fost găsită ascunsă în casa unui bărbat din Galaţi, care a murit singur. Prietenii spun că avea o fată dintr-o legătură extraconjugală

Misiune grea de căutare a unui moştenitor fără chip. Colegii şi prietenii unui fost siderurgist din Galaţi s-au mobilizat să caute posibila moştenitoare ale unei averi strânse de bărbat, care a rămas singur după moartea soţiei şi care la rândul său s-a stins din viaţă.

de Monica Palade

la 14.06.2021, 15:37

Moştenitorul fără chip. O avere de 200.000 de lei a fost găsită ascunsă în casa unui bărbat din Galaţi, care a murit singur. Prietenii spun că avea o fată dintr-o legătură extraconjugală

Asta pentru că, în cazul în care „norocoasa” nu va fi găsită, apartamentul şi suma de 200.000 de lei va intra în posesia Primăriei.

Maricel Coman a murit anul trecut, iar de atunci autorităţile au bătut pasul pe loc. Bărbatul a muncit din tinereţe în fostul combinat siderurgic de la Galaţi, de unde a ieşit la pensie în 1988. De 10-15 ani, bărbatul locuia singur, după ce partenera sa de viaţă a murit.

Un copil dintr-o legătură extraconjugală

Cu toate acestea, prietenii apropiaţi şi colegii spun că Maricel avea o fată dintr-o legătură extraconjugală şi pentru care plătise pensie alimentară între 1974 şi 1981. Deocamdată, nimeni nu ştie dacă soţia ştiuse de existenţa acestei fete. Colegii vor acum să se facă dreptate şi moştenitoarea de drept să intre în posesia bunurilor omului.

Pe acelaşi subiect

Tot ce ştiu foştii colegi este că Veronica, misterioasa fată a lui Maricel Coman ar avea acum în jur de 58 de ani. Oamenii mai povestesc şi cum au fost găsiţi banii, după ce poliţiştii au intrat pe geam. Aceştia erau ascunşi în bibliotecă. Oamenii legii au deschis, dar la fel de repede au şi închis dosarul penal de omor din culpă, iar din cercetările lor nu a reieşit că ar exista vreun moştenitor.

Dacă misterioasa Veronica nu îşi face apariţia, cel mai probabil Asociaţia de Proprietari ar putea solicita Primăriei Galaţi să demareze cercetările în privinţa succesiunii.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Gabi Vlad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Moştenitorul fără chip. O avere de 200.000 de lei a fost găsită ascunsă în casa unui bărbat din Galaţi, care a murit singur. Prietenii spun că avea o fată dintr-o legătură extraconjugală