Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nuntă de vis încheiată la spital. Zeci de invitaţi s-au simţit rău imediat după ce au mâncat la un restaurant de lux din Mureş

Au petrecut la nuntă împreună, iar după câteva ore au ajuns tot împreună... la spital, cu toxiinfecţie alimentară. S-a întâmplat în Târgu Mureş, acolo unde mai mulţi invitaţi au început să se simtă rău, imediat după ce au mâncat din meniul de la nuntă. Cinci dintre nuntaşi au avut nevoie de îngrijirea medicilor, iar restul invitaţilor s-au tratat acasă. 

de Sorin Tanţoş

la 28.05.2024 , 08:38

Petrecerea nu va rămâne o amintire prea frumoasă pentru o familie din Târgu Mureş. Evenimentul organizat la un restaurant de lux din oraş, într-un cadru de vis, s-a transformat într-un adevărat coşmar. La scurt timp după ce au mâncat din preparate, 40 dintre invitaţi au început să aibă ameţeli şi stări de vomă, iar o parte dintre ei au ajuns la spital.

Vlad Nekula, UPU Mureş: Este vorba de cinci pacienţi care s-au prezentat în serviciul de urgenţă, în cursul nopţii, cu simptomatologia unei toxiinfecţii alimentare, deci greţuri, vărsături şi un sindrom diareic, stabili hemodinamic şi respirator.

Suspiciune de toxiinfecţie alimentară

Vezi și

Deşi au început să se simtă din ce în ce mai rău, cei mai mulţi dintre invitaţi nu au dorit să-şi încheie petrecerea la spital. Oamenii au cerut ajutorul medicilor de familie pentru a fi trataţi acasă.

Iuliu Moldovan, director DSP Mureş: Avem o suspiciune de focar de toxiinfecţie alimentară. E în curs de desfăşurare o anchetă epidemiologică.  Lucrurile sunt în dinamică. Pot evolua. Noi deocamdată ştim doar de cele cinci cazuri.

Autorităţile au deschis deja o anchetă şi urmează să stabilească ce a dus la îmbolnăvirea invitaţilor.

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Nuntă de vis încheiată la spital. Zeci de invitaţi s-au simţit rău imediat după ce au mâncat la un restaurant de lux din Mureş