Antena Meniu Search
x

O femeie de 71 de ani din Bacău, dată dispărută în urmă cu trei zile a fost găsită moartă într-o fântână

O femeie în vârstă de 71 de ani din judeţul Bacău, a cărei familie i-a anunţat dispariţia în urmă cu trei zile, a fost găsită moartă, duminică, într-o fântână. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru stabilirea cauzei decesului, informează news.ro.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 30.04.2023, 16:16

O femeie de 71 de ani din Bacău, dată dispărută în urmă cu trei zile a fost găsită moartă într-o fântână
- Shutterstock

Bătrâna în vârstă de 71 de ani din localitatea băcăuană Prăjeşti a fost văzută ultima dată în ziua de 27 aprilie. Familia a anunţat dispariţia acesteia la Poliţie şi abia sâmbătă, 29 aprilie, rudele şi-au dat acordul pentru ca fotografia şi semnalmentele femeii să fie făcute publice, pentru ca cei care o văd să poată sesiza Poliţia.

Duminică, echipe de poliţişti, jandarmi, dar şi voluntari, au scotocit zona din apropierea domiciliului bătrânei, iar cadavrul acesteia a fost găsit într-o fântână. Trupul neînsufleţit a fost adus la suprafaţă de către echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi dus la Serviciul de Medicină Legală unde, în urma necropsiei, va fi stabilită cauza morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » O femeie de 71 de ani din Bacău, dată dispărută în urmă cu trei zile a fost găsită moartă într-o fântână