Antena Meniu Search
x

O fetiță de 3 ani a căzut de la etajul 3 al unui imobil din Braşov. Copila se juca cu pisica

O fetiță de 3 ani a căzut vineri de la etajul 3 al unui imobil din Brașov. Copila a primit ajutor medical la fața locului, înainte de a fi transportată la spital, informează reporterul Observator Claudiu Loghin. 

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 13:43

Vezi și

Fetiţa era acasă cu mama şi bunica sa. În momentul când a căzut, una din femei spăla vasele. Cel mai probabil copila a căzut, după ce a încercat să se întindă după felină. 

fetiţa a suferit un politraumatism

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că o fetiță, în vârstă de 3 ani, ar fi căzut de la etajul 3 al unui imobil situat pe strada Fundătura Hărmanului din municipiul Brașov.

Conform ISU Brașov, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Fetița este conștientă și a suferit un politraumatism.

Ea a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Brașov de către echipajul SMURD. Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O fetiță de 3 ani a căzut de la etajul 3 al unui imobil din Braşov. Copila se juca cu pisica