Antena Meniu Search
x

O fetiţă de aproape 3 ani a murit în camera de gardă, la Timişoara. Ajunsese la spital cu febră şi pete albastre pe corp

Acuzații grave la adresa medicilor Spitalului de Copii din Timișoara, după moartea subită a unei fetiţe de 2 ani şi 3 luni. Părinţii spun că procedurile medicilor ar fi grăbit moartea fiicei lor. Din această cauză, sunt pregătiţi să formuleze o plângere penală.     

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 14:24

Vezi și

Fetiţa de 2 ani şi 6 luni a ajuns la camera de gardă cu febră şi pete albastre pe corp. Mama spune că zece medici rezidenţi s-au adunat în jurul fiicei sale, apoi s-au încuiat într-o cameră. Nici ea, nici tatăl copilului nu ar fi avut acces acolo.

La trei ore după ce fata a ajuns la spital, medicii au declarat decesul. Rezultatul autopsiei a exclus culpa medicală. Institutul de Medicină legală din Timişoara a confirmat bănuielile specialiştilor pediatri - copilul care avea o boală imunodeficitară, contactase şi o meningită care i-a fost fatală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O fetiţă de aproape 3 ani a murit în camera de gardă, la Timişoara. Ajunsese la spital cu febră şi pete albastre pe corp