Antena Meniu Search
x

O fostă studentă la Medicină îşi strigă revolta după uciderea Andreei: "Mirel..cuiva îi vei ieși în cale. Abia aștept"

Tragedia de la Timişoara a îndoliat o ţară întreagă. Andreea avea toată viaţa înainte şi nimeni nu şi-ar fi putut imagina că Mirel, băiatul liniştit şi studios de la Teologie, s-ar năpusti într-o zi asupra ei şi i-ar lua viaţa într-un mod atât de tragic, atât de brutal. Andreea a fost măcelărită cu peste 60 de lovituri de cuţit de băiatul care dezvoltase o obsesie asupra ei. Familia şi prietenii nu-şi pot reveni din şoc, iar tragedia s-a aşezat şi asupra studenţilor şi profesorilor de la Medicină din Timişoara. Printre aceştia şi Milena, o fostă studentă care şi-a exprimat revolta într-o postare emoţionantă, pe reţelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 16:08

Ucigaşul nu era iubitul ei dar făcuse o obsesie criminală pentru fată şi nu a putut să accepte un refuz. Medicii legişti au numărat 60 de lovituri de cuţit pe trupul tinerei. La IML, colegii şi prietenii au aşternut un covor de flori şi lumânări în faţa sicirului. Mulţi dintre ei şi-au vărsat durerea şi revolta în mesaje pe reţelele de socializare, inclusiv studenţi care nu au cunoscut-o, poate pe Andreea, dar nu îşi pot scoate din minte tragedia care le-a umbrit anii de facultate.

Între timp, au apărut imagini cu momentul în care criminalul a fost ridicat de poliţişti de acasă. 

"Criminalul studentei la Medicină este single! Probabil acesta este motivul pentru care fata/femeia aflată la începutul călătoriei numită “cum să nu mori ca femeie în societatea noastră”, a trebuit să moară. Probabil nu știa să recunoască pericolul, nu știa să fie mieroasă astfel încât să nu ia bătaie, nu știa că nu te desparți așa, pur și simplu, de un bărbat. Dacă se enervează?

Cum să fie el, student la Medicină și la Teologie, single? El care este 20 de clase peste ea? Ca doar face 2 facultăți, nu? Vindecător de trup și de suflet!

Pe acelaşi subiect

E single.

Am aflat că femeia omorâtă de un student la Medicină și Teologie, a avut o prezentare de caz vineri, la Semiologie, materia pe care o predau și eu.

Vineri.

Ea va rata seminarul din “Gastro”, va avea multe absențe și restanțe. Toate absențele și toate restanțele. Tot ceea ce este și tot ceea ce a învățat, s-a șters cu 30 de lovituri de cuțit, 28 la nivelul gâtului. Iar acum ea este și va fi mereu “absentă”. Pentru ca gunoiul e “single”. Si nu ii place.

E ok, dupa câțiva, nu mulți, ani de închisoare nu va mai fi single. Va avea iubite și poate soție, vreo 2 copii… poate chiar o fetiță. Poate va termina Medicina și Teologia și ne va călăuzi sufletul și ne va îngriji trupul. Pentru ca la urmă urmei a greși e omenește, nu?

Astept cu ardoare să văd cat consideră “legea” ca acest gunoi ar trebui să facă închisoare. Are 23 ani…la 30 probabil își va relua viața. Cat 3 concedii de maternitate. Nici măcar nu pierde așa mult!", a scris fosta studentă pe Facebook. 

Andreea, ucisă cu mai bine de 60 de lovituri de cuţit

Fata de 21 de ani avea în faţă o carieră strălucitoare, era studentă în anul I la Medicină. Destinul ei s-a frânt brusc, ucisă cu bestialitate de un individ cu care nici măcar nu avea o relaţie. După noile detalii oferite de anchetatori, din care reiese faptul că Mirel şi-a înjunghiat victima de mai bine de 60 de ori, aceasta şi-a exprimat revolta într-un nou mesaj plin de emoţie. 

" #60 pentru ca 30 nu erau destule.

Unu

Doi

Trei

Patru

Cinci

Șase

Șapte

Opt

Nouă

Zece

Unsprezece

Doisprezece

Treisprezece

Paisprezece

Cincisprezece

Șaisprezece

Șaptesprezece

Optisprezece

Nouăsprezece

Douăzeci

Douăzeci și unu

Douăzeci și doi

Douăzeci și trei

Douăzeci și patru

Douăzeci și cinci

Douăzeci și șase

Douăzeci și șapte

Douăzeci și opt

Douăzeci și nouă

Treizeci

Doamne ce mult durează

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

Șaizeci

Un buchet de flori, cules din Parcul COPIILOR, parcul de lângă Universitatea de Medicină și Farmacologie Victor Babeș Timișoara, buchet care își găsește locul lângă coroana din partea disciplinei de Semiologie Medicală, condusă de doamna Profesor Mirela Tomescu.

Un buchet pentru Andreea și pentru toți studenții, a căror lume s-a schimbat pentru totdeauna, studenți care și-a pierdut peste noapte privilegiul de a mai fi copii, și în spațiul cărora a intrat urâțenia omului, în cea mai brută formă a ei.

Un spațiu care nu mai este sigur și niște amintiri care acum nu se mai potrivesc cu realitatea trăită.

Au stat lângă pericol și nu au simțit pericolul și ca urmare totul devine periculos.

Au stat lângă o colegă care când își lua notițe la ultimul curs și învața despre prognosticul și rata de supraviețuire a diferitelor boli, nu știa ca de fapt ea este cea care mai are doar câteva ore de trăit. Ore chin. Ore coșmar.

Ore în care s-a agățat de viață, cu unghiile, s-a agățat cu unghiile de gâtul lui, de gâtul criminalului ei, în speranța ca poate scăpa.

El a decis ca nu, din poziția lui de zeitate cu drept de viata si de moarte, a decis ca nu poate scăpa, deci nu a scăpat.

Evoluție și prognostic negativ. Faza terminală. Dar nu hotărâtă de natură ci de om. În cea mai urata formă a lui, așa cum doar el știe să fie. Așa violență fără scop sau sens, cum numai el știe să împartă.

Mereu mă uitam cu bucurie la fațadă facultății de medicina. Astăzi m-am uitat cu frică, ca un copil care nu înțelege de ce este bătut de cei în care avea încredere. Mirel..cuiva îi vei ieși în cale. Abia aștept", a scris Milena, într-o postare alături de o fotografie cu o coroană de flori pentru Andreea, din partea disciplinei de Semiologie Medicală , condusă de Profesor Mirela Tomescu.

Tatăl fetei răstoarnă declaraţiile ucigaşului care a povestit în faţa anchetatorilor că avea o relaţie cu Andreea din decembrie, anul trecut. Mirel, nu era iubitul ei, ci doar un amic. Andreea era prietenă cu sora criminalului și așa a ajuns să-l cunoască și pe el, spune tatăl. Fata i-ar fi refuzat avansurile, iar individul a făcut o obsesie pentru ea.

Surse Observator spun că studenta la medicină a fost măcelărită cu 60 de lovituri de cuţit, iar criminalul a fi folosit două cuţite. Aflat acum in spatele gratiilor, individul a cerut să fie eliberat si cercetat în arest la domiciliu. Judecătorii i au respins cererea. 

Andreea este din nefericire doar un caz din cele foarte multe de acest fel din România. Statisticile arată că în fiecare săptămână, o femeie este ucisă de cineva din familie sau din anturaj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 46 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O fostă studentă la Medicină îşi strigă revolta după uciderea Andreei: "Mirel..cuiva îi vei ieși în cale. Abia aștept"