Antena Meniu Search
x

Video Detalii şocante în cazul studentei ucise în Timişoara. Andreea, sfârtecată de zeci de lovituri de cuţit de Mirel. Tânărul ar fi făcut o obsesie bolnavă pentru ea

Detalii înfiorătoare în cazul studentului la medicină şi teologie care şi-a asasinat iubita i-au făcut pe judecători să-l aresteze azi-noapte. Victima, studentă şi ea la medicină şi fostă Miss Boboc, a fost aproape sfârtecată cu zeci de lovituri de cuţit. Psihologii cred că în spatele imaginii de tânăr credincios şi studios se ascunde un individ care făcuse o obsesie pentru fată. O considera un simplu obiect, care nu avea voie să i se opună, şi a pedepsit-o pentru că voia să îl părăsească. 

de Redactia Observator

la 24.03.2024, 19:32

Vezi și

Andreea, studentă la medicină la Timişoară, a plătit cu viaţa decizia de a se despărţi de băiatul care nu i se părea potrivit. Atacată cu un cuţit de bucătărie în apartamentul iubitului, fata a luptat aprig să scape cu zile. S-a bătut corp la corp cu agresorul - legiştii au găsit sub unghiile ei sânge şi bucăţi din pielea atacatorului - şi a smuls din uşă clanţa camerei în care o încuiase.   

Narcis Şerban, verişor: Era întotdeauna o persoană bună. Totdeauna ajuta persoane. Dar în cazul de faţă, tocmai acum a rămas fără ajutor. 

Psihologii cred că Mirel avea o obsesie pentru Andreea

Mirel, student la două facultăţi, în vârstă de 23 de ani, i-a şocat pe toţi cunoscuţii când a recunoscut crima. Prieteni şi colegi de la medicină îl descriau ca pe un tânăr religios, îndrăgostit şi cinstit.

Pe acelaşi subiect

Când Andreea l-a anunţat că îl părăseşte după patru luni de relaţie, Mirel, a atacat-o brutal. Legiştii au numărat pe gâtul şi abdomenul ei zeci de tăieturi de cuţit.

Tudorel Butoi - psiholog criminalist: O socotea ca pe propria lui marfă. Loviturile sunt atât de multe pentru că el nu poate să conceapă că o pierde şi în asemenea cazuri să ştiţi că loveşte până oboseşte. 

Tânărul a fost acuzat de omor şi arestat preventiv pentru 30 de zile

La audieri, poliţiştii au înţeles - agresorul era obsedat de studenta la medicină. Îl fascina frumuseţea şi blândeţea fetei, care îi aduseseră Andreei titlul miss la Balul Bobocilor din liceu. Tragedia de la Timişoara seamănă izbitor cu atacul sângeros de luna trecută de la Drobeta-Turnu Severin, când o elevă de 16 ani a fost înjunghiată de un coleg care o iubea în taină. Agresorii sunt în ambele cazuri tineri liniştiţi până la momentul agresiunii şi foarte preocupaţi să înveţe. 

Tudorel Butoi - psiholog criminalist: Am fost tot timpul suspicios, când din cercul de bănuiţi erau descrişi unii ca adevăraţi îngeri.Surpriza apare mai degrabă când eşti interesat să eforezi într-un astfel de simbol de blândeţe. 

Studentul la medicină şi teologie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi acuzat de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul studentei ucise în Timişoara. Andreea, sfârtecată de zeci de lovituri de cuţit de Mirel. Tânărul ar fi făcut o obsesie bolnavă pentru ea