Antena Meniu Search
x

O gravidă în 7 luni s-a autoînjunghiat după o ceartă în familie în Vrancea. Fătul a murit, iar femeia e în stare gravă

O gravidă în luna a şaptea a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani. Poliția spune că femeia s-a autoînjunghiat după o ceartă în familie. Din nefericire, fătul a murit.

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 16:32

Vezi și

Femeie de 36 de ani, din Vrâncioaia, gravidă în luna a şaptea, a ajuns la UPU Focşani în stare gravă, în şoc hemoragic. A fost operată de urgenţă, dar, din nefericire, medicii nu au putut salva fătul. În prezent, femeia se află la Terapie Intensivă, sub supraveghere medicală. La momentul intervenţiei chirurgicale, fătul ar fi fost deja mort.

Femeia s-a autoînjunghiat după o ceartă în familie

Poliția spune că în urma unor neînțelegeri în familie, femeia ar fi luat un cuțit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. ”La data de 13 decembrie a.c., ora 21.36, am fost sesizați prin 112 cu privire la un conflict în familie, pe raza comunei Vrâncioaia. Din primele verificări efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici a rezultat faptul că în urma unor neînțelegeri în familie, femeia, care era însărcinată, ar fi luat un cuțit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.  În prezent, se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate și încadrării juridice a faptei.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O gravidă în 7 luni s-a autoînjunghiat după o ceartă în familie în Vrancea. Fătul a murit, iar femeia e în stare gravă