Antena Meniu Search
x

Video O şoferiţă băută din Bucureşti a încălcat de patru ori legea în mai puţin de jumătate de oră. Şi-a terminat cursa cu un accident

O şoferiţă din Bucureşti a început anul cu stângul: a încălcat legea de patru ori în nici o jumătate de oră. A condus azi-noapte băută, a trecut pe roşu şi a lovit maşina unei familii care mergea regulamentar. Apoi, a fugit de poliţişti şi s-a ascuns în spatele unui gard viu, după ce a refuzat de mai multe ori să sufle în fiolă. 

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 19:19

Vezi și

Poliţişti: Sunteţi bine? Nu sunteţi bine? Păi, de ce aţi fugit de lângă noi? De ce aţi fugit de lângă noi? Acum iar începeţi să plângeţi? Vedeţi cum complicaţi situaţia?

A încălcat de 4 ori legea în mai puţin de jumătate de oră

Femeia de la volan părea că vine de la o petrecere de Anul Nou - era îmbrăcată elegant şi purta pantofi cu toc înalt. Le-a spus poliţiştilor că nu poate să sufle în fiolă pentru că este în stare de şoc după accident.

Apoi s-a plâns că are nevoie la toaletă, iar agenţii au condus-o într-un parc din apropiere. Şoferiţa a fugit, însă, iar anchetatorii au căutat-o cu lanterna 10 minute până să dea de ea. Familia din maşina lovită de ea a reuşit cu greu să îşi liniştească fiul speriat.

Camera de bord a maşinii lovite de şoferiţa băută arată cum vehiculul acesteia a trecut pe roşu într-o intersecţie şi a lovit în plin automobilul familiei. Lacrimile femeii nu i-au impresionat pe poliţişti. Au încătuşat-o şi au dus-o la Institutul de Medicină Legală, ca să afle ce alcoolemie avea. După care i-au dat amendă şi au anunţat-o că are dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O şoferiţă băută din Bucureşti a încălcat de patru ori legea în mai puţin de jumătate de oră. Şi-a terminat cursa cu un accident