Antena Meniu Search
x

O tânără de 22 de ani din Dolj, dată dispărută de familie. Ionelia Bianca a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Este alertă în localitatea doljeană Cetate, după ce o tânără de 22 de ani a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Poliţiştii fac acum apel la populaţie pentru a-i putea da de urmă, după ce ultima dată Ionelia Bianca a fost văzută marţi seara.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.08.2022, 10:39

Cel care a dat alarma a fost tatăl fetei. Bărbatul de52 de ani a anunţat poliţia, spunându-le că fiica lui a plecat de acasă în noaptea de 9 spre 10 august şi de atunci nu a mai revenit la domiciliu. 

Ce spun autorităţile despre dispariţia tinerei

"În ziua de 10 august a.c., ora 18.00, polițiștii Secției nr.9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați de un bărbat de 52 de ani, cu privire la faptul că, în noaptea de 09/10 august a.c., fiica sa MELCIOIU IONELIA BIANCA, de 22 de ani, a plecat de la domiciliu său din comuna Cetate şi nu a mai revenit.

  • Semnalmente : înălţime 1,65 m, greutate 55 kg, păr lung, vopsit negru cu nuanţe albastru, ochi căprui, constituţie atletică, fără semne particulare.

Nu s-au putut stabili articolele vestimentare pe care le purta tânăra în momentul plecării. Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O tânără de 22 de ani din Dolj, dată dispărută de familie. Ionelia Bianca a plecat de acasă şi nu s-a mai întors