Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 24 de ani, mama unui copilaș, s-a prăbușit în gol de la etajul unui bloc din Bistrița. Fata a fost readusă la viață de medici

Scene cumplite, ieri, în municipiul Bistrița. O tânără de 24 de ani, mama unui copil, a căzut în gol de la etajul 3 al unui bloc din cartierul Viișoara. Medicii au găsit-o pe fată în stop cardio-respirator, au readus-o la viață și au transportat-o spital.

de Redactia Observator

la 09.07.2022, 13:51

Vezi și

O tânără de 24 de ani s-a prăbușit, ieri, de la etajul 3 trei al unui bloc ANL din cartierul Viișoara, care aparține de municipiul Bistrița. 

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, fata a fost găsită de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD în stop cardio-respirator. Din fericire, în urma manevrelor de resuscitare, tânăra a revenit la viață, iar medicii au transportat-o la spital.

"Echipajul de terapie intensivă SMURD a găsit la locul solicitării o femeie în vârstă de aproximativ 24 de ani. Aceasta era în stop cardio-respirator, prezenta un traumatism cranian sever, prin cădere de la înălțime. Victima a fost resuscitată, intubată și transportată în viață la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare", a declarat pentru Observator Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Tânăra din Bistrița este mama unui copil

Tânăra de 24 de ani este mama unui copil care, în momentul în care mama lui a căzut de la etaj, nu era în casă, ci la o rudă apropiată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului de Investiții Criminale pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O tânără de 24 de ani, mama unui copilaș, s-a prăbușit în gol de la etajul unui bloc din Bistrița. Fata a fost readusă la viață de medici