Antena Meniu Search
x

O tânără de 31 de ani din Constanţa a convins un cetăţean german să-i ofere aproape 100.000 de euro. Ajunşi la proces, cei doi s-au împăcat: ce i-a promis femeia

O tânără în vârstă de 31 de ani din Constanţa a reuşit să convingă un cetăţean german să-i trimită aproape 100.000 de euro. Ajunşi la proces, cei doi s-au împăcat.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 09:38

O tânără de 31 de ani din Constanţa a convins un cetăţean german să-i ofere aproape 100.000 de euro. Ajunşi la proces, cei doi s-au împăcat: ce i-a promis femeia
- Profimedia

O tânără din Constanţa s-a împrietenit cu un cetăţean german pe care l-a convins să-i vireze în conturi aproape 100.000 de euro. Sub diverse pretexte, femeia a obţinut 96.050 de euro. Bărbatul din Germania a încercat să-şi recupereze paguba şi a dat-o în judecată pe româncă.

Femeia a obţinut mai întâi 29.400 de euro motivând că suma îi este necesară pentru a-şi continua studiile de asistentă medicală, dar şi pentru o operaţie pentru tatăl său, notează replicaonline.ro. A doua încercare a fost şi mai fructuoasă: tânăra a obţinut 69.750 de euro spunându-i cetăţeanului german că trebuie să-şi cumpere o locuinţă după ce ea şi familia ei au fost executaţi siliţi.

S-au împăcat la tribunal

Cetăţeanul german a simţit că ceva e în neregulă şi a dat-o în judecată pe româncă. Cazul a luat însă rapid o turnură neaşteptată pentru judecători.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au dispus încetarea procesului penal după ce cele două părţi au ajuns la un acord. Mai exact, cei doi s-au împăcat după ce femeia a fost de acord să-i returneze cetăţeanului german suma de 44.050 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O tânără de 31 de ani din Constanţa a convins un cetăţean german să-i ofere aproape 100.000 de euro. Ajunşi la proces, cei doi s-au împăcat: ce i-a promis femeia