Antena Meniu Search
x

O tânără şoferiţă a rămas fără permisul luat în urmă cu o lună după ce a fost prinsă cu 197km/h. Reacţia Poliţiei: "Oprire la boxe, pentru penalizare"

O tânără şoferiţă a rămas fără permis după ce a fost surprinsă de radar circulând cu o viteză demnă de Marile Premii din Formula 1. E drept, femeia conducea pe autostradă, dar viteza era totuşi cu mult peste limita legală.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 16:14

O tânără şoferiţă a rămas fără permisul luat în urmă cu o lună după ce a fost prinsă cu 197km/h. Reacţia Poliţiei: "Oprire la boxe, pentru penalizare"
- Facebook / Politia Romana

Poliţia Română a relatat pe contul oficial de Facebook un incident petrecut în urmă cu câteva zile, când radarul a surprins o maşină circulând cu 197 km/h. Autovehiculul a fost oprit de poliţiştii de la Brigada Autostrăzi, iar oamenii legii au constatat că tânără şoferiţă abia îşi luase permisul.

"Cu o asemenea viteză de deplasare, începător fiind, care ar fi fost viteza de reacție într-o situație neplăcută?", se întreabă cei de la Poliţia Română.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O tânără şoferiţă a rămas fără permisul luat în urmă cu o lună după ce a fost prinsă cu 197km/h. Reacţia Poliţiei: "Oprire la boxe, pentru penalizare"