Antena Meniu Search
x

Trei oameni au murit în incendii de vegetație, în doar 24 de ore, în Mureș și Maramureș

Trei oameni au murit în ultimele 24 de ore din cauza incendiilor de vegetaţie. Doi au fost găsiţi morţi în Maramureş. Pompierii i-au văzut după ce au stins flăcările. Este vorba despre doi soţi de 72, respectiv 80 de ani.

de Redactia Observator

la 05.04.2019, 20:44

Vezi și

Trei oameni au murit doar în ultimele 24 de ore din cauza incendiilor de vegetaţie. Doi au fost găsiţi morţi pe un teren din judeţul Maramureş. Pompierii i-au văzut după ce au stins flăcările. Este vorba despre doi soţi în vârstă de 72, respectiv 80 de ani. De o decoperire macabră a avut parte şi un bărbat din Mureş, care a sunat la 112 să anunţe că a găsit un corp carbonizat. Poliţiştii au stabilit că femeia moartă a aprins focul în curte însă nu a avut timp să fugă din calea flăcărilor.

În total, în ultimele două săptămâni, opt oameni au murit din cauza incendiilor de vegetaţie. Doi în Bacău, unul în Buzău, unul în Vrancea, unul în Dâmboviţa si cei trei descoperiţi astăzi, în Maramureş şi Mureş.

Poliţiştii atrag atenţia că incendiile de vegetaţie pot scăpa oricând de sub control, iar oamenii sunt rugaţi să nu apeleze la această soluţie, în încercarea de a-şi pregăti terenurile pentru culturi agricole. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei oameni au murit în incendii de vegetație, în doar 24 de ore, în Mureș și Maramureș