Antena Meniu Search
x

Video Ofiţer DGA, reţinut de colegi pentru 24 de ore. Sfida legea pe drumurile din Neamţ, circulând cu permisul suspendat

Erau plătiţi să respecte legea, însă au ajuns chiar ei s-o încalce. Vorbim de două cazuri de infracţiuni produse de angajaţii MAI. În primul, un ofiţer anticorupţie a fost prins în timp ce conducea fără permis, iar un poliţist din Baia Mare a venit băut la serviciu.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 09:05

Vezi și

În judeţul Neamţ, o femeie de 48 de ani, angajată la Direcţia Generală Anticorupţie a fost prinsă de colegii de breaslă, la sfârşitul anului trecut, în timp ce conducea fără permis. Mai mult, se pare că nu ar fi prima dată când femeia sfidează legea şi circulă cu permisul suspendat.

Acum, aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţist băut la serviciu, în Baia Mare

Într-un alt colţ de ţară, în Baia Mare, un poliţist s-a gândit să consume câteva pahare cu alcool chiar înainte să-şi înceapă tura.

Testat de colegi, acesta a avut o alcoolemie de 0,45 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

"Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș verifică periodic respectarea de către polițiști a Codului de Etică și Deontologie. De asemenea, la intrarea în serviciu, toți polițiștii sunt instruiți și evaluați din punct de vedere al capacității de a-și desfășura atribuțiile de serviciu. Fiecare încălcare a prevederilor Codului de Etică și Deontologie și atribuțiilor de serviciu sau prevederilor legale este supusă verificărilor în cadrul cercetărilor disciplinare. Instituția noastră nu tolerează nicio abatere de la prevederile legale a personalului propriu şi îşi reafirmă determinarea de a acţiona cu echidistanţă şi profesionalism toate cauzele instrumentate", a trasmis biroul de presă al IPJ Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ofiţer DGA, reţinut de colegi pentru 24 de ore. Sfida legea pe drumurile din Neamţ, circulând cu permisul suspendat