Antena Meniu Search
x

Video Patru oameni morți în Sibiu, după un accident înfiorător. O Dacia Duster s-a izbit violent de un camion, victimele n-au avut nicio șansă

Un accident cumplit a avut loc vineri dimineața pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu, la intersecție cu Drumul Național 7H. Patru persoane au murit în urma impactului dintre o Dacia Duster și un camion. Atenție, imagini și informații ce pot avea impact emoțional.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.07.2021, 10:27

Vezi și

Accident teribil în Sibiu. Patru oameni și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe un drum secundar pe DN 7H  fără ca șoferul să acorde prioritate. Autoturismul de teren a fost  spulberat de un camion care circula regulamentar. La locul accidentului au ajuns imediat un echipaj  SMURD, o autospecială de transport victime multimple și o echipă de descarcerare. 

Accidentul din Sibiu. Șoferul nu a acordat prioritate

Accident în Sibiu

Accident grav în Sibiu, patru persoane au murit

ISU Sibiu / Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU

În autoturismul de teren se aflau patru persoane, doi bărbați și două femei. Pompierii au început  manevrele de resuscitare însă, din păcate, toate cele patru persoane din autoturism prezentau leziuni incompatibile cu viață. În zona producerii accidentului traficul este blocat total și este deviat pe Calea Șurii Mici și pe un alt drum secundar. Polițiștii se află la fața locului pentru a afla toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident deosebit de grav.

*Revenim cu amănunte

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Patru oameni morți în Sibiu, după un accident înfiorător. O Dacia Duster s-a izbit violent de un camion, victimele n-au avut nicio șansă