Antena Meniu Search
x
LIVE

Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a scăpat şi de controlul judiciar. "Poate să plece din ţară, să facă orice"

Avocatul familiei Raisei, fetiţa care a fost ucisă în luna ianuarie, afirmă că poliţistul care a lovit-o cu autospeciala pe trecerea de pietoni nu mai este sub control judiciar.

De Redactia Observator la 06.04.2022, 15:49
Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a scăpat şi de controlul judiciar
Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a scăpat şi de controlul judiciar

Poliţistul care a accidentat două fetiţe pe o trecere de pietoni pe Bulevardul Laminorului din Bucureşti, una dintre ele - Raisa -  murind din cauza rănilor produse, a scăpat şi de controlul judiciar, susţine avocatul familiei fetei, Adrian Cuculis.

Acesta spune că este vorba despre o decizie inexplicabilă. ”Politistul Popescu NU mai are control judiciar. Pe scurt poate să conducă, să plece din ţară, să facă orice. În 18.03.2022 la umbra “războiului” Popescu scapă de orice urmă de control judiciar dupa ce a accidentat mortal o fată, iar pe alta a trimis-o în zeci de zile de îngrijiri medicale”, spune avocatul Adrian Cuculis.

În 13 ianuarie, fetiţele Raisa şi Marina au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice.  

În urma accidentului, Raisa a murit, iar Marina a fost rănită.

Pe acelaşi subiect

Poliţistul se afla sub control judiciar

Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului. Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, care instrumentează dosarul accidentului, au transmis că nu este acceptată proba cu testul poligraf în dosar, solicitată de avocatul familiei copilei care şi-a pierdut viaţa. Avocatul familiei afirma că în aceste condiţii poate avea "suspiciunea rezonabilă” că anchetatorii înşişi sunt cei care l-au învăţat pe poliţist să nu accepte proba.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a scăpat şi de controlul judiciar. "Poate să plece din ţară, să facă orice"