Antena Meniu Search
x

Povestea româncei care este şofer de TIR în Spania: 'Poliţiştii mă opreau mereu şi se luau de mine' - GALERIE FOTO

O femeie în vârstă de 40 de ani a devenit vedetă după ce imagini cu ea la volanul unui TIR de 40 de tone au apărut pe Facebook. Crina Micnescu este din Târgu-Jiu şi a învăţat să iubească meseria de şofer de la tatăl său.

O femeie în vârstă de 40 de ani a devenit vedetă după ce imagini cu ea la volanul unui TIR de 40 de tone au apărut pe Facebook. Crina Micnescu este din Târgu-Jiu şi a învăţat să iubească meseria de şofer de la tatăl său.

Crina a fost o prezenţă inedită pe şosele. A condus în România un tir de culoare roşie, iar poliţiştii o opreau de fiecare dată pentru că nu puteau crede că o femeie este în stare să stăpânească cele mai mari maşini care circulă pe drumurile publice.

"Prima maşină a fost un Renault Premium, iar apoi un Man roşu. Poliţiştii mă opreau de fiecare dată. Se luau chiar după mine. Imediat după ce mă opreau îmi cereau să vadă permisul, nu altceva, pentru că nu credeau că sunt şofer profesionist. Primele mele curse au fost pe ruta Târgu Jiu – Craiova. Transportam paleţi la o firmă din Craiova, duceam materiale de construcţie", a povestit Crina pentru adevarul.ro.

Crina a plecat din ţară în urmă cu cinci ani atunci când firma la care lucra a început să aibă probleme financiare. Astfel, Crina nu şi-a mai putut achita ratele pentru autoturismul achiziţionat şi l-a pierdut.

"M-am gândit că trebuie să fac ceva şi am luat decizia să plec în Spania. Prima dată am lucrat la o firmă care nu a fost serioasă. Eu nu ştiam să vorbesc foarte bine limba spaniolă. Am plecat la o altă firmă de transport şi de atunci lucrez acolo. Patronul a fost suprins plăcut să aibă angajată o femeie. Nu am avut probleme la angajare, deşi eu nu am văzut vreo spaniolă care să lucreze ca şofer profesionist. Am mai întâlnit alte femei la volanul unui tir, dar din Germania şi Olanda. În schimb, în Spania şi în Italia mai sunt românce care profesează ca şofer de tir", mai spune Crina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Povestea româncei care este şofer de TIR în Spania: 'Poliţiştii mă opreau mereu şi se luau de mine' - GALERIE FOTO