Antena Meniu Search
x

PRIMA VICTIMĂ a Guvernului Grindeanu?

Noul Guvern condus de Sorin Grindeanu a decis, vineri, să abroge hotărârea de guvern prin care fosta şefă a CSM, Oana Schimdt Hăineală, a fost numită în Oficiul de Combatere a Spălării Banilor, deşi aceasta fusese numită doar în urmă cu câteva zile de către Dacian Cioloş.

Noul Guvern condus de Sorin Grindeanu a decis, vineri, să abroge hotărârea de guvern prin care fosta şefă a CSM, Oana Schimdt-Hăineală, a fost numită în Oficiul de Combatere a Spălării Banilor, deşi aceasta fusese numită doar în urmă cu câteva zile de către Dacian Cioloş.

Motivul invocat a fost cel al "stării de incompatibilitate". În locul acesteia a fost numit secretarul general al Ministerului Justiţiei, Constantin Radu, .

"Guvernul a abrogat, astăzi, Hotărârea Guvernului nr.1019/2016 privind numirea doamnei Oana–Andrea Schmidt-Hăineală ca membru al Plenului Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, pentru evitarea incidenţei, începând cu data de 7 ianuarie 2017, a unei stări de incompatibilitate cu calitatea de magistrat", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » PRIMA VICTIMĂ a Guvernului Grindeanu?