Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la locul accidentului din Gorj. Cei 25 de mineri abia ieșiseră din tură. Vehiculul cu care erau transportați ar fi rămas fără frâne

Imagini de-a dreptul dramatice de la locul accidentului din localitatea gorjeană Mătăsari, unde un vehicul care transporta 25 de mineri a căzut în cariera Jilț Sud. Noroiul și trupurile celor morți care zac lângă vehicul întăresc un tablou de coșmar. 

de Monica Palade

la 17.01.2023, 16:14

Vezi și

În urma accidentului tragic, trei persoane au murit, iar alți 7 au fost răniți. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție din cauza numărului mare de victime.

Imagini dramatice

Din primele informații, minerii ieșiseră din tură și urmau să fie înlocuiți, când se pare, din spusele martorilor, tancheta cu care erau transportați ar fi rămas fără frâne și s-a prăbușit în carieră. În zonă este foarte mult nămol.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de intervenție: trei echipaje SMURD, două echipaje pentru descarcerare, o autospecială transport victime multiple, opt ambulanțe SAJ și două elicoptere SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul accidentului din Gorj. Cei 25 de mineri abia ieșiseră din tură. Vehiculul cu care erau transportați ar fi rămas fără frâne