Antena Meniu Search
x

Video Reacția Arhiepiscopiei Tomisului după ce slujba IPS Teodosie a fost întreruptă de un enoriaș care îi cerea bani

IPS Teodosie nu îl cunoaște pe bărbatul care i-a cerut banii înapoi și nici nu știe să aibă vreo datorie financiară față de aceasta. Reacția Arhiepiscopiei Tomisului vine după ce un credincios revoltat, nu a mai ţinut cont că se află într-un lăcaş de cult şi a început să-l ia la rost pe ierarh. 

de Adrian Popovici

la 26.06.2023, 14:41

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului
Reacția Arhiepiscopiei Tomisului după ce slujba IPS Teodosie a fost întreruptă de un enoriaș care îi cerea bani - Hepta

Referitor la incidentul petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023, la Catedrala arhiepiscopală din Constanța, în care o persoană care s-a prezentat drept "nepotul părintelui Dumitru Stănei" a tulburat slujba Acatistului, oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului precizează că serviciul de Contabilitate nu cunoaște cine este persoana în cauză și nici nu există vreo datorie în acest sens.

"Nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaște persoana respectivă și nici că ar avea vreo datorie financiară față de aceasta. Faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură", transmite Arhiepiscopia Tomisului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost întrerupt în timpul slujbei pe care o oficia de către un bărbat care i-a cerut să îi dea banii înapoi.

"Te întreb de ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneţi mâna pe mine. Să îmi dai banii înapoi. Nesimţitule, diavole ce eşti", a afirmat bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Reacția Arhiepiscopiei Tomisului după ce slujba IPS Teodosie a fost întreruptă de un enoriaș care îi cerea bani