Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia incredibilă a unui turist german ajuns la un festival din Piaţa Obor

Piaţa Obor a fost în acest weekend scena distracţiei pentru oameni de toate vârstele şi din foarte multe ţări! La OctObor Fest s-au prins în horă turişti din Germania, dar şi muncitori asiatici care trăiesc în România. Într-un singur loc s-au vândut 10 mii de mici şi de două ori mai multe beri.   

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 19:40

În cea mai mare piaţă din ţară s-au încins horele în acest weekend. Nu s-a sărbătorit Ocktoberfest ci... OctObor Fest! Pe lângă tradiţionalii mici, pe grătare au sfârâit  fripturi, cârnaţi şi pastramă. de atmoferă s-au bucurat şi turistii din alte ţări, dar şi străinii stabiliţi la noi.

"(R: De unde sunteţi?) Germania! (R: Cum este petrecerea?) Piaţa este incendiară. Îmi place această bere. Cei mai buni mici sunt aici, în această direcţie", a declarat un turist german.

Oamenii veniţi să faca cumpărături s-au prins imediat în horă. Mulţi spun că a fost o ocazie neaşteptată de distracţie la piaţă. "Am petrecut foarte frumos. Este o atmosferă incendiară, frumoasă, multă lume, distracţie. Am şi dansat şi am şi mâncat. Nişte mici cu nişte cartofi prăjiţi", a spus unul dintre participanţi.

Vezi și

Peste 30.000 de oameni la Octoborfest

"Avem îmblânzitorii de mici, îmblânzitorii de cârnăciori şi de pastramă. Vindem peste 10.000 de mici, cârnaţi la fel. Mici, bere şi voie bună", a spus Adrian Solzaru, bucătar. "O bere, apă pt copii, murături, sunt din Franţa şi când venim luăm şi ceva de acasă", spune un alt participant.

"În cele două zile s-au perindat peste 30.000 de oameni aici în Piaţa Obor la cea de-a doua ediţie a Octoborfest. Sunt foarte mulţi străini, am discutat şi eu cu câţiva dintre ei. Se bucură de atmosfera românească", a declarat Gabriel Dumitru, prezentator eveniment.

La festival un mic a costat 7 lei, iar un pahar de bere 6 lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Reacţia incredibilă a unui turist german ajuns la un festival din Piaţa Obor