Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Româncele care ne-au reprezentat pe scena de la New York Fashion Week. La doar 7 ani, Carla a făcut furori pe podium

Succese mari la vârste mici! Mai multe fete, între 7 şi 14 ani, au defilat pe podium la New York Fashion Week, unul dintre cele mai importante serii de prezentări de modă din lume. 

de Redactia Observator

la 28.02.2024 , 21:55

La 7 ani, Carla este mândră - tocmai s-a întors din Statele Unite, unde a defilat pe podiumul de la New York Festival. Visează la o carieră strălucitoare în modeling. 

Carla: Am ales să fac modeling pentru că am văzut la fete şi mi-a plăcut. Prima dată a fost foarte frumos şi mi-a plăcut foarte mult.

Fetiţa de clasa întâi a fost cea mai tânără participantă la evenimentul de unde se dă ora exactă în moda mondială. 

Vezi și

Mama Carlei: Pentru noi a fost o ocazie minunată şi recomand tuturor care au ocazia sa meargă acolo, să o faca pentru că este o experienţă incomparabilă.

Pe acelaşi subiect

Au început de la o vârstă fragedă pregătirea

Tot carieră de succes în modeling îşi doreşte şi Sofia, care este puţin mai mare decât Carla - e în clasa a patra. A ajuns pe podium în urmă cu mai mult de un an.

Sofia: Am început să am un cont de Insta, la 9 ani şi am văzut foarte multe fete care fac aceasta activitate. Mi s-a părut interesant si am rugat-o pe mama să mă înscrie, iar mami a spus - în regulă, te înscriu. Şi am continuat cu această activitate 2 ani de zile.

La show-ul de modă de la New York, Sofia a purtat ţinuta unui designer din Georgia. 

Printre cele 12 reprezentante ale României la New York Fashion Week s-a aflat şi Maria, care are deja 14 ani. 

Maria: E destul de greu, facem pregătire la două săptămâni câte 2 ore, trebuie şi acasă să te pregăteşti foarte mult. Înainte să intru pe podium am emoţii, dar după nu mai am pentru că mă simt bine că sunt pe podium.

Pe lângă defilarea pe podium şi nenumăratele sedinţele foto, tinerele modele s-au bucurat şi de apariții pe Times Square Billboards, au vizitat statuia Libertății şi Empire State Building. Fotomedelele-copii au ajuns în Statele Unite ajutate de agenţii de modă, dar pe cheltuiala părinţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Româncele care ne-au reprezentat pe scena de la New York Fashion Week. La doar 7 ani, Carla a făcut furori pe podium