Antena Meniu Search
x

"Nu am greșit cu nimic. E o tradiție". Românca din Spania acuzată că și-a vândut fetița de 12 ani pe 3.800 € se apără. Care este varianta femeii

Caz revoltător în Spania. O româncă este acuzată că și-a vândut propria fetiță de 12 ani pentru suma de 3.800 de euro. Copila ar fi urmat să se căsătorească. Părinții neagă acum totul și spun că sunt nevinovați, iar fata a plecat de bunăvoie cu iubitul ei.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 11:07

Românca din Spania acuzată că și-a vândut fetița de 12 ani pe 3.800 € neagă acuzațiile. Care este varianta femeii
Românca din Spania acuzată că și-a vândut fetița de 12 ani pe 3.800 € neagă acuzațiile. Care este varianta femeii - TV Mañaneros

Magdalena, românca acuzată că și-a vândut propria fetiță de 12 ani, neagă faptele și susține că ea și soțul ei sunt nevinovați.

„Nu am greșit cu nimic, fiica mea a vrut să meargă cu iubitul ei la Granada”, susține femeia.

Atât ea, cât și partenerul ei au fost eliberați provizoriu. Ambii deținuți, mama fetei și tatăl vitreg, au fost aduși în fața instanței pe 17 februarie. Cei doi au fost eliberați ulterior și sunt cercetați în libertate însă le-au fost confiscate pașapoartele, fără a avea dreptul de a părăsi țara, dar nici nu au voie să se apropie de copilă la o distanță mai mică de 300 de metri, potrivit Okdiario.

Familia celor arestați insistă că sunt nevinovați și că totul este o tradiție în comunitatea lor.

Pe acelaşi subiect

„Este o tradiție culturală”, spun părinții copilei.

În plus, ei acuză că au fost arestați cu forța de Garda Civilă la ușa școlii, când au mers să-și ia câțiva dintre cei șapte copii ai lor.

„Garda Civilă ne-a furat copiii”, denunță mama, fără să știe că Comunitatea Autonomă este cea care s-a ocupat de copii în această situație.

O căsătorie forțată

Judecătorul acuză cuplul că au vrut să-și mărite forțat fiica. De asemenea, sunt cercetați și cumpărătorii copilei, care le-ar fi oferit părinților 3.800 de euro. Operațiunea care a ajuns să împiedice căsătoria copilei de 12 ani a început la sfârșitul lunii ianuarie.

Mama colegului fetei a fost cea care a alertat poliția. Potrivit femeii, copila îi spusese că primește bătăi crunte regulate de la mama ei și că nu vrea să mai meargă acasă. La momentul arestării tatălui ei vitreg, autoritățile au găsit 3.800 de euro într-unul dintre buzunare. El le-a spus că a câștigat acești bani de la recoltatul de măsline.

Agenții au verificat și au aflat că această afirmație este falsă, el nu lucrase la culesul măslinelor și nu a reușit să dovedească de unde avea suma. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Nu am greșit cu nimic. E o tradiție". Românca din Spania acuzată că și-a vândut fetița de 12 ani pe 3.800 € se apără. Care este varianta femeii