Antena Meniu Search
x

Scene cumplite pe o stradă din Piteşti. Bărbat de 34 de ani, înjunghiat în plină zi de un necunoscut

Un bărbat a fost înjunghiat marţi, de către un necunoscut, pe o stradă din Pitești. Agresorul este căutat de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 17:14

Un bărbat de 34 de ani a fost înjunghiat de un necunoscut pe o stradă din Piteşti. Poliţiştii îl caută pe agresor
Un bărbat de 34 de ani a fost înjunghiat de un necunoscut pe o stradă din Piteşti. Poliţiştii îl caută pe agresor - Shutterstock

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Pitești au fost sesizați marți, prin apel la 112, de un bărbat de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi tăiat cu un cuțit, în timp ce se afla în apropierea unui bloc de locuințe din oraș.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri 

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri, în urma investigațiilor stabilindu-se că a suferit leziuni prin tăiere, fără ca acestea să îi pună viața în pericol.

La acest moment, polițiștii fac verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun. Agresorul este căutat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Scene cumplite pe o stradă din Piteşti. Bărbat de 34 de ani, înjunghiat în plină zi de un necunoscut