Antena Meniu Search
x

Scene de groază în Mamaia. O femeie de 48 de ani a murit pe loc, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui hotel

Tragedie pe litoral. O femeie în vârstă de 48 de ani s-a aruncat, miercuri dimineața, de la etajul 8 al unui hotel din stațiunea Mamaia.

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 09:45

Femeia a căzut în gol de la etajul 8
Femeia a căzut în gol de la etajul 8

La ora 4.00, polițiștii din Mamaia au primit un apel de urgență care anunța că o persoană a sărit de la înălțime. Echipajele au constatat că informațiile primite erau veridice, iar victima era o femeie în vârstă de 48 de ani.

În sprijinul intervenției, au fost dislocate două echipaje SMURD, care, din păcate, nu au putut decât să confirme decesul femeii. ''Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o femeie, de 48 de ani. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, care au constatat decesul femeii'', a transmis IPJ Constanţa.

Autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Scene de groază în Mamaia. O femeie de 48 de ani a murit pe loc, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui hotel