Antena Meniu Search
x

Sebastian Vlădescu, la DNA. Este urmărit penal într-un dosar, pentru două infracţiuni

Sebastian Vlădescu s-a prezentat, marţi, la sediul DNA. Acesta este urmărit penal, într-un dosar pentru două infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă în formă continuată.

Sebastian Vlădescu, la DNA. Este urmărit penal într-un dosar, pentru două infracţiuni
Sebastian Vlădescu, la DNA. Este urmărit penal într-un dosar, pentru două infracţiuni - Sursă: Hepta

Sebastian Vlădescu s-a prezentat, marţi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acesta este urmărit penal, într-un dosar pentru două infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă în formă continuată.

Întrebat de jurnalişti dacă a achitat cauţiunea impusă de anchetatori în acest caz, Vlădescu a răspuns: "Nu integral".

"Ca urmare a îndeplinirii cerinţelor legale şi constituţionale referitoare la efectuarea urmăririi penale faţă de persoane care au deţinut o funcţie ministerială la data faptelor, respectiv obţinerea avizului favorabil din partea Preşedintelui României, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspectul Sebastian Vlădescu, care la data unora dintre fapte a deţinut funcţia de ministru al Finanţelor Publice, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită (două infracţiuni) şi trafic de influenţă în formă continuată", preciza DNA, pe 27 aprilie, într-un comunicat de presă.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Sebastian Vlădescu, la DNA. Este urmărit penal într-un dosar, pentru două infracţiuni