Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sfârșit tragic pentru un bărbat din Dâmbovița. A murit strivit de tavanul locuinței sale, prăbușit din senin

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 49 de ani din localitatea Poiana, judeţul Dâmboviţa! Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional. În timp ce se afla în casă, din senin, tavanul locuinţei s-a prăbuşit, iar acesta a rămas prins sub dărâmături.

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 09:29

Speriaţi, vecinii au dat alarma. Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie. În ciuda eforturilor salvatorilor, bărbatul nu a mai răspuns manevrelor de resucuscitare.

"În jurul orei 21:03 am fost solicitați să intervenim în cazul unei persoane blocată sub dărâmături, în localitatea Poiana, unde un tavan s-a prăbușit.

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, iar Garda de Intervenție Potlogi cu o autospecială de stingere.

Vezi și

La fața locului, victima, un bărbat de 49 de ani, a fost extrasă în stare de inconștiență. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel echipajul medical a declarat decesul acesteia", au transmis autoritățile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Sfârșit tragic pentru un bărbat din Dâmbovița. A murit strivit de tavanul locuinței sale, prăbușit din senin