Antena Meniu Search
x

Şofer din Galaţi, cursă nebună cu poliţia pe urme: A fost prins de radar de două ori, dar a refuzat să oprească. Tânărul, prins abia după 4 zile

Un șofer din județul Galați a fost prins la patru zile după ce a condus în localitate cu 125 km/h, iar pe un drum național cu 185 km/h și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Tânărul a primit amenzi de aproape 6.000 de lei, iar permisul i-a fost reținut de 300 de zile.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 10:53

Un şofer din Galaţi, cursă nebună cu poliţia pe urme
Un şofer din Galaţi, cursă nebună cu poliţia pe urme - IPJ Galaţi

''La data de 18 decembrie 2022 a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în municipiul Tecuci, un autoturism, al cărui conducator auto nu a oprit la semnale polițiștilor rutieri. Bărbatul aflat la volan a accelerat, demarând în trombă, iar un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Tecuci a pornit în urmărire, fără a se reuși oprirea acestui autoturism. Ulterior același autoturism a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DN25, între Tecuci și Drăgănești cu viteza de 185 Km/h, fiind filmat din spate, iar în satul Malu Alb a fost urmărit circa 10 minute fără ca cel aflat la volan să oprească la semnalul polițiștilor, după care a fost pierdut'', anunță IPG Galați.

Șoferul a fost depistat joi. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brahășești, județul Galați.

A fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 5.945 lei, reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă și reținerea certificatului de înmatriculare pentru folii pe geamurile față fară autorizație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şofer din Galaţi, cursă nebună cu poliţia pe urme: A fost prins de radar de două ori, dar a refuzat să oprească. Tânărul, prins abia după 4 zile