Antena Meniu Search
x

Foto Şofer maghiar, prins când "zbura" cu 213 km/h pe Autostrada Deva - Nădlac. Cu ce amendă s-a ales

Goană nebună pe Autostrada Deva - Nădlac. Un şofer maghiar de 33 de ani, cu permis de conducere emis de autoritățile din SUA, a fost prins când conducea cu peste 200 de km pe oră, limita maximă admisă fiind de 100 de km pe oră.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 15:21

Şofer maghiar, prins când "zbura" cu 213 km/h pe Autostrada Deva - Nădlac. Cu ce amendă s-a ales
Şofer maghiar, prins când "zbura" cu 213 km/h pe Autostrada Deva - Nădlac. Cu ce amendă s-a ales - IPJ Arad

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, în cadrul acțiunii ROADPOL, desfășurată la nivel național, au depistat, miercuri, pe A1 Deva - Nădlac, la km. 573, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, cetățean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km./h., pe o porțiune de drum unde viteza maximă este limitată la 100 km/oră.

Amendă şi permis suspendat pentru 120 de zile

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul deține permis de conducere emis de autoritățile SUA, neavând însă un permis de conducere internațional, conform reglementărilor în vigoare. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, potrivit Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şofer maghiar, prins când "zbura" cu 213 km/h pe Autostrada Deva - Nădlac. Cu ce amendă s-a ales