Antena Meniu Search
x

Şofer mort în Albota, după un impact frontal cu un TIR

Un şofer şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, în urma unui accident produs în Albota, judeţul Argeş, după o depăşire periculoasă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.11.2019, 08:49

Şofer mort după un accident cu un TIR în Albota, Argeş
Şofer mort după un accident cu un TIR în Albota, Argeş - Observator

Un şofer şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, în urma unui accident produs în Albota, judeţul Argeş, după o depăşire periculoasă.

Accidentul s-a produs pe DN 65 Piteşti - Craiova, în zona localităţii Albota.

Şoferul unui autoturism marca Opel a intrat într-o depăşire periculoasă şi a intrat frontal într-un TIR care venea din sens opus.

În urma impactului violent, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe DN 65 Pitești - Craiova, la kilometrul 4, în zona localității Albota, județul Argeș, după ce conducătorul unui autoturism nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire și a intrat în coliziune cu un autotren.

În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Sensul de deplasare dinspre Pitești către Slatina este oprit, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe celălalt sens", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Şofer mort în Albota, după un impact frontal cu un TIR