Antena Meniu Search
x

Foto Șofer vitezoman, lăsat fără permis de polițiștii din Mureș. Gonea cu 144 km/h prin localitate

Un şofer a rămas fără permisul de conducere şi a primit o amendă de 1.305 lei, după ce a fost surprins circulând cu o viteză de 144 km/h prin localitate, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din Mureş.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 12:25

Șofer vitezoman, lăsat fără permis
Șofer vitezoman, lăsat fără permis - IPJ Mureș

Polițiștii mureșeni au depistat pe DN 15A - E578 un șofer care conducea cu o viteză de peste 140 de km/h. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar conducând cu o viteză de 144 km/h, pe un tronson de drum unde limita legală este de 50 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.305 lei pentru depăşirea vitezei regulamentare. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

''Amintim faptul că începând cu 27 februarie a.c., pentru aceasta abatere sancțiunea va fi reținerea permisului de conducere si a suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 120 de zile, eliberându-se o dovada fără drept de circulație (depăsirea vitezei cu mai mult de 70 km/h), fără a beneficia de reducerea perioadei de suspendare'', se arată în comunicatul poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Șofer vitezoman, lăsat fără permis de polițiștii din Mureș. Gonea cu 144 km/h prin localitate