Antena Meniu Search
x

Şoferul bulgar care a provocat tragedia de la Teleorman, în care cinci persoane au murit, a fost arestat

Șoferul bulgar care a provocat, în noaptea de duminică spre luni, accidentul cu 5 morți și 3 răniți, în Teleorman, a fost reținut. Acesta ar fi adormit la volan.

de Monica Palade

la 07.07.2021, 22:47

Şoferul bulgar care a provocat tragedia de la Teleorman, în care cinci persoane au murit, a fost arestat

IPJ Teleorman anunță că șoferul bulgar care a provocat accidentul din 5 iulie de pe DN 6, soldat cu decesul a 5 persoane și rănirea altor 3 a fost reținut pentru 24 de ore.

Șoferul a fost dus în arestul Poliției. În noaptea de duminică spre luni, un microbuz în care se aflau opt cetățeni bulgari a lovit frontal un TIR. Șoferul microbuzului ar fi adormit la volan.

În urma impactului, cinci persoane au murit, iar alte trei au fost rănite. Toate se aflau în microbuz.

Şofer arestat după tragedie

Primele detalii din anchetă arată că, cel mai probabil, şoferul microbuzului plin cu bulgari, un tânăr de numai 20 de ani, a adormit la volan, iar astfel microbuzul a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de autotren. Trei dintre bulgarii aflaţi în microbuz au murit pe loc, fiind aruncaţi din acesta, în timp ce alţi trei bulgari au rămas încarceraţi, iar doi dintre cei rămaşi încarceraţi au murit ulterior, la spital, după aproximativ două ore de la producerea accidentului. Trei dintre bulgarii aflaţi în microbuz sunt, în continuare, în stare gravă, doar şoferul microbuzului având răni superficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şoferul bulgar care a provocat tragedia de la Teleorman, în care cinci persoane au murit, a fost arestat