Antena Meniu Search
x

Video Soţ şi soţie, loviţi intenţionat cu maşina după o şicanare în trafic, pe Podul Grant din Bucureşti. Momentul, filmat de un vatman

Scene incredibile surprinse în traficul din Capitală. Avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional! Un şofer a lovit intenţionat cu maşina doi oameni, soţ şi soţie, după o altercaţie în trafic, apoi a fugit de la locul accidentului. Înainte de asta, individul l-a lovit cu pumnul pe bărbatul cu care se şicanase pe şosea. Soţia victimei a sunat imediat la 112. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 29.03.2024, 13:40

Vezi și

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul prânzului, pe Podul Grant, după o şicanare în trafic. Bărbatul a coborât din autoturism şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe un alt şofer, după care a încercat să fugă de la locul faptei. Cel lovit împreună cu soţia sa au încercat să-l oprească pe bătăuş să fugă, iar în imaginile surprinse de un vatman se observă cum cei doi se pun în faţa maşinii, însă agresorul nu ţine cont de acest lucru, trage de volan, pleacă de pe loc şi îi loveşte pe cei doi.

Imediat după incident, femeia a sunat la 112, a povestit ce s-a întâmplat, iar echipajele de salvare ajunse la faţa locului l-au transportat pe soţul său la Spitalul Militar.

Poliţiştii au plecat imediat pe urmele agresorului şi l-au prins la scurt timp.

Şoferul bătăuş a fost reţinut, apoi plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat vineri, că poliţiştii au reţinut un bărbat de 38 de ani, pentru comiterea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe. 

"În fapt, la data 27 martie, în jurul orei 13:00, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unei şicanări în trafic, soţul acesteia a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către un alt participant la trafic. În urma acestui incident, bărbatul s-ar fi urcat la volan, intenţionând să părăsească zona, moment în care apelanta şi soţul acesteia s-ar fi poziţionat în faţa autoturismului pentru a-l împiedica să plece. În continuare, conducătorul autoturismului s-ar fi pus în mişcare, lovindu-i cu maşina pe cei doi", au anunţat poliţiştii. 

În urma acestui incident, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile. S-a ales, astfel, cu un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Soţ şi soţie, loviţi intenţionat cu maşina după o şicanare în trafic, pe Podul Grant din Bucureşti. Momentul, filmat de un vatman